Επιχείρηση εξαπάτησης συνδρομητών πομποδεκτών που περνούν από διόδια βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και τα διόδια σε Μαγνησία και Λάρισα.

Με τη χρήση ηλεκτρονικού πομποδέκτη που παρέχεται δωρεάν, κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί για τις διελεύσεις του τις ειδικές ηλεκτρονικές λωρίδες που διαθέτουν όλοι οι σταθμοί διοδίων της Ελλάδας και να συνεχίζει το ταξίδι του χωρίς καθυστέρηση για να πληρώσει στον υπάλληλο (eway).

Η εταιρεία ”Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”, που εκμεταλλεύεται τα διόδια, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

”Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή για ηλεκτρονική απάτη (phishing) που βρίσκεται σε εξέλιξη και σχετίζεται με τους αυτοκινητόδρομους και την καταβολή χρηματικού ποσού στους λογαριασμούς των συνδρομητών.

Πιο συγκεκριμένα, αποστέλλεται ψευδές SMS από τυχαίο αριθμό κινητού τηλεφώνου, όπου ενημερώνουν για υπόλοιπο προς πληρωμή και ζητούν να γίνει άμεσα (ASAP) πατώντας στο link που υποδεικνύουν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. δεν έχει αποστείλει κανένα παρόμοιο μήνυμα στους συνδρομητές του eway και εφιστά την προσοχή σας σε ενδεχόμενη εμφάνιση ανάλογου μηνύματος στο κινητό σας”.

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 71χρονου στο Βελεστίνο
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε 79χρονη Βολιώτισσα