Το νέο μοντέλο ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, παρουσίασε απόψε, Τετάρτη, σε φίλους και μέλη του κόμματος, σε χώρο στον ”Τσαλαπάτα”, στο Βόλο, η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ. Αχτσιόγλου, είπε, μεταξύ άλλων, ότι η χώρα μας έχει πολλές δυνατότητες που δεν αξιοποιούνται, ενώ απευθύνοντας κάλεσμα για τις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου, μίλησε για νέο μοντέλο ηγεσίας, ώστε, το κόμμα ”να ξανακερδίσει έδαφος στην ελληνική κοινωνία, να εμπνεύσει τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες και να δώσει προοπτική μιας εναλλακτικής πολιτικής διακυβέρνησης στη χώρα”.

Η κ. Αχτσιόγλου αναφερόμενη στις φονικές πυρκαγιές μίλησε για ”κυβέρνηση που δείχνει ότι, δεν μπορεί να έχει μια στοιχειώδη ευθύνη στη διαχείριση του κρατικού μηχανισμού, για να καλύψει το βασικό αίσθημα των Ελλήνων πολιτών αυτό της ασφάλειας. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών νιώθουν ανασφαλείς και υπό απειλή με αυτά που συμβαίνουν”.

Τέλος, στο κάλεσμά της για τις κάλπες στις 10 Σεπτεμβρίου, που θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., τόνισε ότι, ”στις 10 Σεπτεμβρίου είναι σημαντικό να προσέλθουν, όσοι περισσότεροι πολίτες αισθάνονται ότι τους αφορά η υπόθεση αυτή. Μπορεί να προσέλθει όποιος θέλει, να εγγραφεί και να βάλει ένα λιθαράκι σε μία διαδρομή που πιστεύω ότι μπορεί να είναι νικηφόρα”.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν, ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και οι πρώην υφυπουργοί και βουλευτές Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Κατερίνα Παπανάτσιου, ενώ την κ. Αχτσιόγλου προλόγισε η γραμματέας της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής Φούλη Τσιώμου.

 

Προηγούμενο άρθροΚόλαση φωτιάς στην Πάρνηθα-Βίντεο απόψε από την Αθήνα
Επόμενο άρθροΣυναντήσεις του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με υπουργούς για θέματα της πόλης