Την Τρίτη το πρωί συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, στο Πήλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 45χρονος άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν σε δύσβατη δασική έκταση σε περιοχή του Πηλίου, 11 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε ο δράστης, ενώ παράλληλα, διακριβώθηκε η παροχή ύδατος από κοντινό αγρόκτημά του στα προαναφερόμενα δενδρύλλια.
Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε ο δράστης, ενώ επιπλέον, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 γυάλινα βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1.133 γραμμαρίων.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελεία Βόλου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην συνέχεια παραπέμθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 45χρονος ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Προηγούμενο άρθροΑκόμη μια τραγωδία στον Βόλο – Νεκρό αγοράκι μόλις 11 μηνών
Επόμενο άρθροΠώς δικαιολογούνται οι αντικαρκινικές και αγχολυτικές ιδιότητες στο σέλινο