Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανακάμψει μέσα από συζήτηση και επαναπροσέγγιση της κοινωνίας, μετά την εκλογή προέδρου και να δημιουργήσει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο μέχρι το 2026, τόνισε από τον Βόλο, ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρώην υπουργός μίλησε σε εκδήλωση με τίτλο “Νέες Τεχνολογίες και Αριστερά / Τεχνητή Νοημοσύνη – Νέα Εργασιακή Συνθήκη – Νέες Προκλήσεις”, στο ξενοδοχείο PARK, μπροστά σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με εργαζόμενους σε καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε την ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς να συζητήσουν χωρίς τη ”βαρβαρότητα” των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, για το τι φταίει, τι έγινε λάθος και τι μπορεί να διορθωθεί επιμένοντας ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα της αριστεράς.

Αναφορικά με τη θεματική για νέους επιστήμονες και την τεχνητή νοημοσύνη, που αλλάζει τα πάντα στις εργασιακές σχέσεις, ο υπουργός είπε ότι, η Αριστερά πρέπει να είναι παρούσα και σε αυτό.

Αναφορικά με την πρόταση του συνυποψηφίου του Νίκου Παππά για debate ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι το debate είναι μόνο για αντιπάλους.

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε στο «Sex and the City» για 60 δευτερόλεπτα και πήρε 1 εκατομμύριο δολάρια
Επόμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 55χρονου αξιωματικού της Αεροπορίας