Αν έχετε παίξει κουλοχέρηδες στο παρελθόν, τότε πιθανότατα έχετε ήδη συναντήσει πολλαπλασιαστές.

Αλλά τι ακριβώς είναι και γιατί είναι τόσο δημοφιλείς στο χώρο των online καζίνο;

 

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς οι πολλαπλασιαστές μπορούν να επηρεάσουν τις πιθανότητες κέρδους σας στο wazamba-greece.gr.

 

Τι είναι οι πολλαπλασιαστές;

 

 

Γνωρίζετε το συναίσθημα όταν κάθεστε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και η ομάδα σας πετυχαίνει το γκολ της νίκης; Αυτή την αδρεναλίνη, αυτή την ευφορία;

 

Ακριβώς έτσι αισθάνεστε όταν ενεργοποιείται ένας πολλαπλασιαστής σε έναν κουλοχέρη.

 

Σκεφτείτε τους πολλαπλασιαστές σαν τη λειτουργία turbo σε ένα παιχνίδι αγώνων. Επιταχύνουν τα κέρδη σας πολλαπλασιάζοντάς τα.

 

Για παράδειγμα, αν κερδίσετε 10 δολάρια και ενεργοποιηθεί ο πολλαπλασιαστής 3x, τα κέρδη σας θα αυξηθούν στα 30 δολάρια. Ακούγεται δελεαστικό, σωστά;

 

Οι πολλαπλασιαστές στο Wazamba μπορούν να έρθουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, από απλούς πολλαπλασιαστές 2x έως απίστευτους πολλαπλασιαστές 100x, ή ακόμα και περισσότερο.

 

Ο ακριβής τρόπος λειτουργίας τους και το μέγεθος του πολλαπλασιαστή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το παιχνίδι, αλλά η βασική αρχή παραμένει η ίδια: παίρνουν το αρχικό σας κέρδος και το πολλαπλασιάζουν με μια συγκεκριμένη τιμή.

 

Πολλαπλασιαστές στο βασικό παιχνίδι

 

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε κατανοήσει αρκετά καλά την αρχή των πολλαπλασιαστών. Πώς λειτουργούν όμως στο βασικό παιχνίδι, δηλαδή στο κανονικό παιχνίδι χωρίς μπόνους; Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε!

 

Εάν τοποθετήσετε τρία ίδια σύμβολα σε μια νικητήρια γραμμή, θα λάβετε αμέσως μια πληρωμή.

 

Αλλά η πραγματική μαγεία αρχίζει όταν πετύχετε τουλάχιστον 4 ή 5 τέτοια σύμβολα. Διότι με κάθε πρόσθετο πανομοιότυπο σύμβολο, ο πολλαπλασιαστής αυξάνεται – το ίδιο και τα πιθανά κέρδη σας στο Wazamba!

 

Η βασική αρχή των πολλαπλασιαστών στο βασικό παιχνίδι δεν είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή: όσο περισσότερα πανομοιότυπα σύμβολα τοποθετείτε σε μια νικητήρια γραμμή, τόσο υψηλότερος είναι ο πολλαπλασιαστής.

 

Ξεκινώντας με έναν ελάχιστο αριθμό συνήθως δύο έως τριών συμβόλων, ο πολλαπλασιαστής αυξάνεται με κάθε επιπλέον ταύτιση.

Αυτό σημαίνει ότι πέντε πανομοιότυπα σύμβολα μπορούν να ενεργοποιήσουν έναν πολύ υψηλότερο πολλαπλασιαστή από ό,τι τρία. Και ένας υψηλότερος πολλαπλασιαστής σημαίνει φυσικά μεγαλύτερο κέρδος για εσάς! Επομένως, αξίζει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για συνδυασμούς συμβόλων.

 

Πολλαπλασιαστές κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών

 

Κάθε παίκτης ανυπομονεί να ενεργοποιήσει τον γύρο δωρεάν περιστροφών – αυτή η λειτουργία μπόνους είναι σίγουρα το highlight κάθε κουλοχέρη.

 

Γνωρίζατε όμως ότι σε αυτούς τους γύρους οι πολλαπλασιαστές μπορούν πραγματικά να αυξηθούν;

 

Κατά τη διάρκεια του γύρου δωρεάν περιστροφών, οι πολλαπλασιαστές έχουν συχνά ακόμη πιο ισχυρή επίδραση. Όχι μόνο μπορούν να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη σας, αλλά συχνά είναι ακόμη πιο γενναιόδωροι ή εμφανίζονται πιο συχνά στους τροχούς.

 

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο από τις δωρεάν περιστροφές αλλά και από δυνητικά υψηλότερους πολλαπλασιαστές.

 

Οι δωρεάν περιστροφές σε συνδυασμό με τους πολλαπλασιαστές μπορούν να μετατρέψουν τους κουλοχέρηδες σε πραγματικά χρυσωρυχεία. Εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε εντυπωσιακά βραβεία χωρίς να χρειαστεί να τοποθετήσετε πρόσθετο στοίχημα.

 

Πολλαπλασιαστές ως μέρος των Wilds και των Scatter

Οι πολλαπλασιαστές μπορούν επίσης να εμφανιστούν ως wilds ή scatter, ενώ άλλοι αυξάνουν την αξία τους με κάθε περιστροφή. Η απόλυτη ποικιλία είναι εντυπωσιακή.

 

Τα σύμβολα Wild είναι πραγματικά σύμβολα που αλλάζουν το παιχνίδι στους κουλοχέρηδες – μαζί με τους πολλαπλασιαστές αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο.

 

Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν όχι μόνο να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη σας αλλά και να αυξήσουν τις πιθανότητες να πετύχετε το μέγιστο κέρδος.

 

Φανταστείτε ένα σύμβολο wild να αντικαθιστά άλλα σύμβολα και να ενεργοποιεί ταυτόχρονα έναν πολλαπλασιαστή – οι δυνατότητες είναι τεράστιες!

 

Πολλοι σύγχρονοι κουλοχέρηδες του Wazamba ενσωματώνουν πολλαπλασιαστές απευθείας στα wilds τους, οπότε οι νικηφόροι συνδυασμοί με ένα wild συχνά πολλαπλασιάζονται, όπως στο Jammin Jars, όπου τα sticky wild με αυξανόμενους πολλαπλασιαστές μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη.

 

Τα σύμβολα scatter είναι ένα άλλο δημοφιλές σύμβολο στους κουλοχέρηδες. Συχνά πυροδοτούν δωρεάν περιστροφές και συνεργάζονται με τους πολλαπλασιαστές.

 

Όχι μόνο μπορούν να ενεργοποιήσουν λειτουργίες μπόνους, αλλά συχνά ενεργοποιούν και πολλαπλασιαστές. Έτσι πολλαπλασιάζεται είτε το κέρδος από το scatter είτε το κέρδος που προκύπτει από τις δωρεάν περιστροφές.

 

Ένας τέτοιος συνδυασμός προσφέρει συναρπαστικές λειτουργίες μπόνους και δυνητικά υψηλότερα κέρδη.

Προηγούμενο άρθροΕγγραφές στην Σχολή Αγιογραφίας «Διά χειρός»
Επόμενο άρθροΤα στελέχη των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Δημητριάδος στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας