Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 20χρονος, που είχε συλληφθεί από ανθρώπους του λιμενικού την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νεαρός συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και στην συνέχεια στην ανακρίτρια, όπου και ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, με την δικαστική αρχή να αναβάλλει την ανάκριση για σήμερα Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί στον καθιερωμένο έλεγχο τους κατά την επιβίβαση των ταξιδιωτών σε ταχύπλοο με προορισμό τα νησιά των Σποράδων, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε στην κατοχή του ποσότητες ναρκωτικές ουσίες. Οι άνθρωποι του λιμενικού ευθύς συνέλαβαν τον 20χρονο, ο οποίος κρατείται μέχρι σήμερα που αναμένεται να λάβει μέρος η απολογία του στην ανακρίτρια.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο στελεχών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, στην κατοχή του βρέθηκαν δύο ποσότητες πιθανόν κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασίες μικτού βάρους 34,9 γραμμαρίων και δύο ποσότητες φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες μικτού βάρους 118,9 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 70 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Προηγούμενο άρθροΤιμάται η Αποτομή του Τιμίου Προδρόμου
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Ξεκίνησε η πρώτη αρωγή και για τους πυρόπληκτους της Μαγνησίας – Η πρώτη καταβολή ξεπέρασε τις 200.000 ευρώ