Με μουσικές, κέφι και πολλές προσφορές κύλησε η ”Λευκή Νύχτα” στο Βόλο, το βράδυ της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες δεν ήταν μόνο ντόπιοι.

Τα καταστήματα φόρεσαν τα γιορτινά τους και οι μπάντες που είχαν στηθεί σε κάθε γωνιά έδιναν με τους ήχους τους έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά. Την έναρξη της βραδιάς έκανε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.

Σπουδαστές από ΙΕΚ της πόλης καλωσόριζαν τον κόσμο με κεράσματα, ενώ παρουσιάστηκαν επαγγελματικά μακιγιάζ. Ξεχωριστό τόνο έδωσαν σπουδαστές κομμωτικής που έκοβαν τα μαλλιά σε εθελοντές παρευρισκόμενους, για να γίνουν περούκες και να προσφερθούν σε καρκινοπαθείς σε συνεργασία με τη ΦΛΟΓΑ.

Πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να πιουν το ποτό τους ή να επισκεφθούν καταστήματα εστίασης του κέντρου, τα οποία πλημμύρισαν από κόσμο.

Κοντά στον κόσμο ήταν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, που διοργάνωσαν που διοργάνωσαν τη ”Λευκή Νύχτα”, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου, του Συλλόγου Εστίασης Ν.Μαγνησίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Η Καλλίστη”, που ήταν συνδιοργανωτές. Την εθελοντική δράση ανέλαβαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προτείνει στα μέλη του σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου να ακολουθήσουν το ωράριο 11:00 -15:00 αντί 08:30-14:30.

Προηγούμενο άρθροΑνοιξαν τα σχολεία στη Μαγνησία-Στις 11 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός
Επόμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα στο Βελεστίνο