Τραγικός είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας ”Daniel” στη Μαγνησία. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη και οι καταστροφές συνεχίζονται , καθώς στο Βόλο συνεχίζεται η βροχή.

Η Μαγνησία μετράει ήδη δύο νεκρούς. Έναν 52χρονο άνδρα που καταπλακώθηκε από μάντρα στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Βόλου, όταν πήγε να φροντίσει τα ζώα του, και μία 87χρονη γυναίκα που βρέθηκε καταπλακωμένη από ξύλα και κλαδιά στην παραλία της Πάλτσης.

Αυτή την ώρα, πρωί της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, αγνοούνται επισήμως δύο άτομα. Ένα άτομο στην Πάλτση Πηλίου και ο 42χρονος οδηγός του οχήματος που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Αγία Αικατερίνη Βόλου.

Σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένου από χαλάσματα στη Μηλίνα.

Κανένα νεώτερο δεν υπάρχει από την αγωνιώδη αναζήτηση ενός ζευγαριού Αυστριακών στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης Πηλίου. Πρόκειται για τον Φιλίπ και τη Μικαέλα από το Γκρατς της Αυστρίας, που παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες κι έκαναν τις διακοπές τους στην περιοχή.

Το ζευγάρι που δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από το απόγευμα της Τρίτης και φαίνεται ότι παρά τις παραινέσεις άλλων πολιτών, έμειναν μέσα σε σπίτι θεωρώντας ότι θα είναι πιο ασφαλείς. Όμως, το σπίτι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κατέληξε στη θάλασσα.

Κλιμάκιο της 2ης ΕΜΑΚ με drones και σωστικές λέμβους ερευνά την περιοχή.

 

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 7 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Daniel: Διακοπή δρομολογίων – Ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία στη Λάρισα