«Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη στήριξη στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού. Η Δικαιοσύνη, ως οφείλει με τον ανεξάρτητο ρόλο της, θα διενεργήσει έρευνα και πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα αυτή για να δοθούν απαντήσεις. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κάνει πάνω από 60 έργα της τάξης των 147 εκατ. ευρώ, καθαρισμός 400.000 χλμ, αντιπλημμυρικά έργα. Παραμένει το στάτους της υποστήριξης της ΝΔ στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παράλληλα ο κ. Μαρινάκης είπε πως ο ισχυρισμός ότι ανοίχτηκε το οποιοδήποτε φράγμα, όπως στο Καράμπαλη, για να σωθεί η Καρδίτσα και να πλημμυρίσουν τα χωριά είναι αστήρικτος και αβάσιμος.

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI δήλωσε μεταξύ άλλων,”κάναμε κατάλληλο έργο και μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάναμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν γίνει στη Θεσσαλία, εδώ και πολλά χρόνια. Καθαρίσαμε 400 χιλιόμετρα και τα συγκεκριμένα έργα άντεξαν” και πρόσθεσε ότι, ”κανένα ευρώ δεν πήγε σε άλλη διαδικασίαεκτός από τα έργα. Και φαίνονται. Τα έργα είναι εδώ”.

Ολα αυτά ενώ πολλοί κάτοικοι του Θεσσαλικού κάμπου είναι ”πυρ και μανία” με τον Περιφερειάρχη και σύσσωμη η αντιπολίτευση τον επικρίνει για την κατάσταση που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ακόμα κι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 καταφέρθηκε κατά του Περιφερειάρχη λέγοντας ότι, τα αντιπλημμυρικά έργα κατασκευάζονται από την Περιφέρεια κι από την Κυβέρνηση.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 69χρονης Βολιώτισσας
Επόμενο άρθροΗ πρώτη δημοσκόπηση για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ