Ολα δείχνουν ότι την προσεχή Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, με μια εβδομάδα καθυστέρηση, θα τελεστεί ο αγιασμός στα περισσότερα σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου. Το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή την ώρα είναι το νερό, όχι για να το πίνουν οι μαθητές από τις κοινόχρηστες βρύσες του σχολείου, αυτό ξεκάθαρα είναι απαγορευτικό, αλλά, για να υπάρχει στις τουαλέτες, κάτι απολύτως απαραίτητο. Αναμένονται με ενδιαφέρον σχετικές ανακοινώσεις του δημάρχου Βόλου την Παρασκευή για το θέμα. Οσα σχολεία αντιμετωπίζουν σοβαρά κτιριακά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, προφανώς δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Οσο για την ώρα του αγιασμού, θα πρέπει να ενημερωθούν γονείς και μαθητές τηλεφωνώντας στα σχολεία για τα οποία ενδιαφέρονται,ή, επισκεπτόμενοι αυτά την Παρασκευή. Θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις πολλών σχολείων μέσω του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και μέσω του διαδικτύου, όπως η παρακάτω ανακοίνωση του Τρίτου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Î/ ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 3o ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ Μ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ 3 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 38445 Τηλέφωνο: 2421063066 Fax: 2421066878 Email: mail@3gym-n- ionias.mag.sch.gr Σχολικό έτος: 2023-2024 Ημερομηνία: 14/09/2023 Αγαπητοί μας γονείς και μαθητές, σας ενημερώνουμε ότι o Αγιασμός του σχολείου θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 9 το πρωί .Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία. Παρακαλούμε να φροντίσετε για τη μεταφορά των διανεμηθέντων βιβλίων( πλαστικές σακούλες ή τσάντες), επειδή είναι αρκετά βαριά (ιδιαίτερα της α' γυμνασίου)."

Οι σχετικές παρεμβάσεις-διαδικασίες έγιναν από τους εκπαιδευτικούς, τα βιβλία είναι έτοιμα προς διανομή, αρκεί οι μαθητές να αναπτύξουν φιλική σχέση μαζί τους και να μην τα φορτώσουν στον γνωστό αχθοφόρο που δεν είναι άλλος από τον συμπαθή…..πετεινό, κοινώς κόκκορα.

Μπορεί να είναι εικόνα πίνακας

Νίκος Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 95χρονος Βολιώτης
Επόμενο άρθροΟ Γιώργος Λιανός εύχεται στον γιο του για τα γενέθλιά του με ένα τρυφερό story στο Instagram