Τεντωμένα νεύρα, ένταση και φασαρία στην περιοχή της Αλλης Μεριάς Βόλου το πρωί του Σαββάτου, όταν κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα που έχει διαλυθεί από τις πλημμύρες με σκοπό να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, καθώς όπως καταγγέλλουν, γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη και υπάρχει κίνδυνος νέων πλημμυρών αν ξαναβρέξει.

Η χθεσινή προσπάθεια μπαζώματος απετράπη, ωστόσο το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε ξανά το πρωί του Σαββάτου, με πολίτες να είναι πάλι παρόντες για να εμποδίσουν την επιχείρηση.

Κλήθηκε πάλι η αστυνομία, όπως και την Παρασκευή, ενώ στο σημείο εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος διαπληκτίστηκε με συγκεντρωμένους κατοίκους, πολλοί από τους οποίους έχουν μείνει άστεγοι μετά τις πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες.

Ένας εκ των πλημμυροπαθών, μάλιστα, έβρισε το δήμαρχο με τη φράση «άντε γ…», με τον κ. Μπέο, ως απάντηση, σύμφωνα με μαρτυρίες, να τον χτυπάει. Παρόντες στο σκηνικό ήταν και αστυνομικοί, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν τον μαινόμενο δήμαρχο και απλά παρακολουθούσαν ως……παρατηρητές την κατάσταση που διαδραματιζόταν επικίνδυνα μπροστά τους.

Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό των όσων συνέβησαν. Τα συμπεράσματα δικά σας…………..

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΗ μάνικα ο Δήμαρχος το κατάβρεγμα η μήνυση και ο Βόλος στα…….καλύτερά του!!!
Επόμενο άρθρο«Παρενέργειες» από το αντιγριπικό στην κυβέρνηση, για το πρώτο ματσάκι «ντοπάρονται» στον ΣΥΡΙΖΑ