Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές του Βόλου πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- Κίνηματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών αποκατάστασης των ζημιών και της διαφάνειας στη διαχείριση των χρηματικών πόρων από κρατικό χρήμα.

Ο κ. Σπυρόπουλος επανέλαβε την πρόταση που κατέθεσε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης για τη σύσταση ”task force” με σκοπό την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας με διαφάνεια και ταχύτητα.

Τέλος, αναφερόμενος στον κυβερνητικό ισχυρισμό περί μη στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να καρφιτσώσουν τις εικόνες με τα χαμόγελα στο Δημαρχείο της πόλης. Γνωριζόμαστε όλοι και ξέρουμε πολύ καλά την υπόγεια στήριξη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Μπέο. Είναι υπόλογοι για τις δηλώσεις, τη συμπεριφορά και την κατάσταση, που επικρατεί στο δήμο του Βόλου».

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΕντατικές προσπάθειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση ζημιών από τις δυο κακοκαιρίες-Θα αντέξουν περισσότερο τα νέα έργα;;;;
Επόμενο άρθροΠΣΑΠΠ: «Ενίσχυση 400.000 ευρώ σε κάθε ομοσπονδία απ’ την UEFA για τις Εθνικές Ομάδες Γυναικών»