Ο Απόστολος Ριζόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου με τη ”Λα’ι’κή Συσπείρωση” μαζί με την Αγορή Ρούση Κωτή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, την Ολγα Βαϊτσοπούλου και τον Δημήτρη Μαριεττάκη υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του ίδιου συνδυασμού, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης περιοδεία σε καταστήματα στο κέντρο Βόλου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρουν:

”Στις συζητήσεις με τους επαγγελματίες τονίστηκε ότι δύο μήνες μετά τις πυρκαγιές και λίγες μέρες μετά τις πλημμύρες ο λαός της Μαγνησίας είδε καθαρά τις εγκληματικές ευθύνες του επιλεκτικά ανικάνου αστικού κράτους. Στα ερωτήματα αν κριτήριο είναι οι ανάγκες του λαού ή η δημοσιονομική πειθαρχία, η προστασία της περιουσίας του λαού ή η κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων, οι ζωές μας ή τα κέρδη τους, όλες οι κυβερνήσεις έχουν απαντήσει με την πολιτική τους ότι προτεραιότητα είναι τα κέρδη των λίγων. Το ίδιο και ο Δήμος Βόλου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ο λαός λοιπόν δεν μπορεί να εμπιστευτεί αυτούς που οδήγησαν στην καταστροφή αλλά αντίθετα, πρέπει οργανωμένα να απαντήσει στο δρόμο, διεκδικώντας μέτρα αποκατάστασης. Πιο ψηλά το ΚΚΕ, πιο δυνατή η «Λαϊκή Συσπείρωση»! Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τους εκπροσώπους τους σε Περιφέρειες και δήμους, που είναι συνένοχοι για τις τραγωδίες που ζει ο λαός”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας κατά Αχιλλέα Μπέου για τα 9 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Βόλου
Επόμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στη Μαγνησία