Ο Οδηγισμός της Νέας Ιωνίας ευχαριστεί όλους όσοι προσφέρουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στο έργο τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του Οδηγισμού που διευκολύνουν το έργο μας.

Ευχαριστούμε:

-Όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν προϊόντα και είδη ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας.

-Τους εθελοντές συμπολίτες και εθελοντές από άλλα Τοπικά Τμήματα ΣΕΟ (Ιστιαίας, Μεγάρων και Κηφισιάς), που με περίσσιο αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και αυταπάρνησης πραγματοποίησαν μαζί μας παρεμβάσεις βοήθειας σε σπίτια συνανθρώπων, μέσα σε πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες, αφού τόνοι λάσπης έχουν κατακλύσει δρόμους και κατοικίες

-Τον έμπορο χαρτικών ειδών Νίκο Κωστόπουλο, που προσέφερε 500 είδη συσκευασίας φαγητού (500 μπολ, 500 μαχαιροπήρουνα και 700 χαρτοπετσέτες), για την εξυπηρέτηση διανομής φαγητού.

-Το Cafe Dolce για την προσφορά καφέδων και πρωινού στους εθελοντές Οδηγούς άλλων Τ.Τ., που φιλοξενήθηκαν στην Εστία μας.

-Το Love Van, για την παραχώρηση των γευμάτων στους εθελοντές μας.

-Τους εθελοντές του συνδέσμου φιλάθλων της Νίκης Βόλου Blue Club, που μας βοήθησαν στην φορτοεκφόρτωση των εξάδων νερού τα οποία, έπειτα από χορηγία της συντονιστικής επιτροπής HelpΗellas, προσφέραμε στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας.

-Το βιβλιοπωλείο «ΗΛΙΟΣ», για την δωρεάν εκτύπωση των αυτοκόλλητων που επικολλήθηκαν στις εξάδες του νερού και δήλωναν την προσφορά Οδηγισμού.

-Τον κ. Βαρσάμη Παρασκευόπουλο, για την δωρεάν απεντόμωση της Εστίας μας.

-Τον κ. Δημήτρη Λημνιό για την αφιλοκερδή επισκευή, το σοβάτισμα και το βάψιμο εξωτερικού τοίχου της Εστίας.

Αν και είμαστε συγκλονισμένοι από την ανείπωτη συμφορά που πλήττει τον τόπο μας, η ανταπόκρισή σας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση δικτύωσης μεταξύ Ξενώνα Αστέγων και Κιβωτού του Κόσμου
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Οργιάζει το οργανωμένο έγκλημα στο λιανεμπόριο – Κλοπές εκατομμυρίων δολαρίων