Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ξενία στο Βόλο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η ομιλία του νυν κι εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες υποσχέθηκε ότι,”όλα θα γίνουν από την αρχή και καλύτερα”, ενώ τόνισε πως μαζί με την κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους πληγέντες.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Υπάρχουν στιγμές που ακόμα κι αν κάνεις ο,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, μοιάζει να μη φτάνει. Αυτό που ζήσαμε, αυτό που ζούμε τον τελευταίο μήνα στο Βόλο, στη Μαγνησία, στη Θεσσαλία, συγκλονίζει. Μια βιβλική καταστροφή που ανατρέπει πολλά απ’ αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα. Είμαι ευγνώμων για την παρουσία σας σήμερα εδώ, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, τη δύναμη σας. Στην πιο δύσκολη ώρα για τη Μαγνησία, σας εγγυώμαι να τα φτιάξουμε όλα από την αρχή, μαζί, καλύτερα”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, οι Υφυπουργοί κ.κ. Τριαντόπουλος και Μακρή, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Μπουκώρος, οι πρώην Βουλευτές κ.κ. Λιούπης και Μαραβέγιας, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του.

Εξω από το ξενοδοχείο Ξενία, όπου έγινε η ομιλία του Περιφερειάρχη, διαδηλωτές  διαμαρτυρήθηκαν για τις πρόσφατες καταστροφές και ζήτησαν μέτρα προστασίας των πληγέντων, ενώ η αστυνομία τους εμπόδισε να φτάσουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελία Μουμούρη: Ανέβασα πυρετό όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση
Επόμενο άρθροEuroleague: Επίδειξη δύναμης από την Μπαρτσελόνα, 91-74 την Εφές