Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «Συμμαχία για τον Βόλο», μπροστά στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου, με την παρουσία μεγάλου πλήθους πολιτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαπέτρος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το βράδυ της Κυριακής ο Βόλος θα γυρίσει σελίδα, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη «Συμμαχία για τον Βόλο» και πρόσθεσε ότι, «στις 8 Οκτωβρίου οι Βολιώτες θα αποδείξουν ότι το σημερινό μοντέλο εξουσίας δεν αρμόζει σε καμία πόλη και κυρίως δεν αρμόζει στους ίδιους».

Ο κ. Παπαπέτρος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι, όπως είπε, ”δεν επιτεύχθηκε ένας πολιτισμένος προεκλογικός διάλογος, προκειμένου οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν προτάσεις κι επιχειρήματα, με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής που χρησιμοποίησε χλευασμούς και ύβρεις”.

Ο κ. Παπαπέτρος πρόσθεσε: «Δεν ζητάμε την ψήφο σας επειδή ο σημερινός Δήμαρχος είναι υβριστής, γελοίος, κακός, ακατάλληλος και ανίκανος. Ούτε επειδή είναι επικίνδυνος. Δεν ζητάμε την ψήφο σας επειδή είμαστε οι λιγότερο κακοί. Ούτε για να διώξουμε τους άχρηστους. Τη ζητάμε, κοιτώντας σας στα μάτια, γιατί είμαστε οι καλύτεροι και είμαστε αυτοί που μπορούμε ν’ ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο της αποκατάστασης της πόλης από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες».

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι όλος ο Δήμος θα έχει άμεσα νερό κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, υψηλής ποιότητας για να πίνουν οι δημότες νερό από τη βρύση. Είπε ακόμα ότι, θα ληφθούν άμεσα κοινωνικά μέτρα υποστήριξης όλων των πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που έχουν πληγεί απ’ τις καταστροφές.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Παπαπέτρος στην αξιοποίηση και διαφανή διαχείριση των πόρων, μέσα από την καταγραφή των προβλημάτων σε τοπικές συνελεύσεις και την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της πόλης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Παπαπέτρος δεσμεύτηκε ότι, ως δημοτική αρχή η «Συμμαχία για τον Βόλο» δεν θα επιτρέψει τη λειτουργία μονάδας παραγωγής καύσιμης ύλης από σκουπίδια (εργοστασίου SRF), ούτε θα επιτρέψει να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει μονάδα αεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στον Παγασητικό.

Ο κ. Παπαπέτρος κάλεσε τους πολίτες του Βόλου να εμπιστευτούν τη «Συμμαχία» γιατί ο ίδιος και τα μέλη της γνωρίζουν καλύτερα την πόλη, έχουν ζήσει και μεγαλώσει σ’αυτήν και μπορούν να την υπηρετήσουν καλύτερα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Παπαπέτρος έστειλε το μήνυμα ότι ο λαός έχει δύναμη, αλλά έχει και ευθύνη, την οποία αναλαμβάνει με την ψήφο του για το μέλλον του.

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροGM: Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια οχήματα με δυνητικά επικίνδυνα αξεσουάρ αερόσακων
Επόμενο άρθροΣυναγερμός για αρπαγή 2χρονου από τον πατέρα του στην Αθήνα