Μετά τους ποδηλατόδρομους σε κεραμιδί απόχρωση, που όμως τους αποχρωμάτισαν οι δυο πλημμύρες σε μεγάλο μέρος, ο Βόλος έχει πλέον πράσινο λεωφορειόδρομο.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η πόλη διαθέτει πλέον «διαγραμμίσεις, διαβάσεις και λεωφορειόδρομους σε Ιάσονος και Δημητριάδος».

Λίγες ημέρες πριν, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης ήταν γεμάτοι λάσπη από τις δυο κακοκαιρίες. Η πόλη αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό σοβαρό πρόβλημα με την ποιότητα του νερού και οι πολίτες προσπαθούν να ξελασπώσουν. Η έλλειψη πόσιμου νερού σε σπίτια και επιχειρήσεις καλύπτεται από δωρεάν διανομές εμφιαλωμένων νερών και από αγορές.

Χρήστες του διαδικτύου έγραψαν ότι, ”λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από τις κακοκαιρίες και μόλις λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτά τα έργα είναι απλά φερεντζές”.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, δρόμος, οδός και κράσπεδο

”Μάλλον μας τρολάρουν εδώ στο Βόλο. Η μισή πόλη έχει βουλιάξει στη λάσπη. Ο κόσμος ακόμα έβγαζε τις λάσπες από την πρώτη πλημμύρα από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις του όταν ξανα πλημμυρίσαμε από μια βροχούλα, καθώς τα ποτάμια είναι μπαζωμένα και τα φρεάτια βουλωμένα. Πλέον κοιτάμε τις προγνώσεις του καιρού και τρέμουμε μήπως και ρίξει ένα ψιλόβροχο και πνιγούμε πάλι. Νερό πόσιμο δεν έχουμε και τη νύχτα δεν έχουμε ΚΑΝ νερό.. Πολλά σπίτια δεν έχουν ούτε καν σταθερό ρεύμα. Και ο Δήμαρχος της πόλης, αποφάσισε αντί να αδειάσει τα ποτάμια και να ξεβουλώσει τα φρεάτια και να απομακρύνει τις λάσπες, από τις γειτονιές να βάλει λουλουδάκια και να βάψει τις λεωφοριολωρίδες.
Έχουμε εκλογές όμως το σκ και πρέπει να “ντυθούμε” με τα καλά μας… για να ανεβάσουμε βιντεάκια στα social.. Τι κι αν ο παραπίσω δρόμος των παλαιών είναι πνιγμένος στη λάσπη και δεν μπορείς να περπατήσεις… ποιος τον βλέπει”??
Όταν λέμε θέλουμε πράσινο στην πόλη μας, ΔΕΝ εννοούμε αυτό!

Εικόνα

Ν.Β.
Προηγούμενο άρθροΜαγιορκίνης: Έξαρση κορονοϊού – Δεν χρειάζεται να ληφθούν οριζόντια μέτρα
Επόμενο άρθροΜυστηριώδης «ασθένεια» στην Κένυα προκάλεσε παράλυση σε 95 μαθήτριες