Ο Θεολόγος Διαμαντένιας, γνωστός για τις υπηρεσίες του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο οποίος συμμετείχε στις εκλογές για τον Δήμο Βόλου με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου ανέφερε τα εξής:

”Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ ,που ακόμη μία φορά με ακολουθήσατε στην επιλογή μου , που είχε καθαρά ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ χαρακτήρα. Ο αγώνας μου ουσιαστικά έγινε μόνο διαδικτυακά, προσπαθώντας να βοηθήσω το συνδυασμό, να καταδείξω τα αρνητικά των αντιπάλων. Δεν επεδίωξα με πάθος να εκλεγώ, γιαυτό επέλεξα να κατέλθω ως υποψήφιος Βόλου και όχι Αγχιάλου. Οι περισσότεροι φίλοι με τους οποίους μιλούσα και υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Παπαπέτρος γνώριζαν την συμβολικότητα και μόνο της υποψηφιότητάς μου. Σκοπός της συμμετοχής μου στις εκλογές , ήταν να καταδείξω το ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ Ν. Δ να συμπορευτεί με το ΜΠΕΟ! Σαν άνθρωπος , σαν εκπαιδευτικός , αλλά και σαν πολιτικό πρόσωπο, θεωρώ πως αυτή η συνεργασία πέρα από προσωπικα οφέλη ορισμενων ανωτέρων στελεχών της Ν.Δ στο νομό, μακροπρόθεσμα θα αποβεί μοιραία στο κόμμα.
Μπορεί να υπήρξαν διαψεύσεις για στήριξη από τον Μητσοτάκη αλλά ή ο πρωθυπουργός μας κορο’ι’δεύει ή αγνοεί τι κάνουν κορυφαία στελέχη του στο Βόλο!
Ήδη, πριν αρχίσει η νέα θητεία και όλη η Ελλάδα ασχολείται αρνητικά με το Βόλο.
Αυτή είναι η τελευταία συμπόρευσή μας , σε αγώνες!!
Σας ευχαριστώ όλους , τους φίλους που οι περισσότεροι δεν με ρωτούσατε ούτε με ποιόν κατέρχομαι στις εκλογές, που οι περισσότεροι βάζατε μόνο το όνομά μου στο ψηφοδέλτιο,ακόμη και όταν σας παρότρυνα για το αντίθετο. Ευχαριστώ αυτούς τους αντιπάλους που με σεβασμό απαντούσαν στις συνεχείς αιτιάσεις μου για βελτίωση της πόλης μου. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που νόμιζαν , πως οι παρατηρήσεις για καλύτερη πόλη είχαν σκοπό να θίξουν κάποια προσωπικότητα και αντιδρούσαν άσχημα.
Δεν θα βρείτε καμία ανάρτησή μου που να χρησιμοποίησα ύβρεις, προς οποιονδήποτε. Μπορεί να ήμουν απότομος με μερικούς , γιατί ένιωθα πως έχανα τον πολυτιμο χρόνο μου, προσπαθώντας να αποδείξω τα λεγόμενα μου.
Σας ευχαριστώ όλους για αυτά τα 25 χρόνια!! Περισσότερο την οικογένειά μου για το χρόνο που τους στερήθηκα, προσπαθώντας για κάτι καλύτερο για τη πόλη και την κοινωνία.
Μην με ρωτήσετε όμως τι πέτυχα όλα αυτά τα χρόνια!!
Ίσως και ΤΙΠΟΤΑ περα από την ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ”!
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΟ Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ πάτησαν στην κορυφή του Ολύμπου – Φωτογραφίες από την ανάβαση
Επόμενο άρθροΠρώτη η οικονομική ασφάλεια για την ψυχική υγεία των Ελλήνων