Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην παράδοση μεγάλης ποσότητας χρωμάτων, που εξασφάλισε για σχολεία των Νομών Μαγνησίας και Λάρισας η εταιρεία VITEX, μέσω του εταιρικού θεσμού της Τράπεζας Χρώματος, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα των σχολικών μονάδων που υπέστησαν καταστροφές από τις πρόσφατες κακοκαιρίες.

Η κα Μακρή ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Αρμ. Γιαννίδη, τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Β. Βλαχογιάννη και τη Διευθύντρια Marketing κ. Μ. Ξυλούρη για την ανταπόκριση, τη συνεργασία και τον συντονισμό που εξασφάλισε τη δωρεά περισσότερων από 15.500 λίτρων χρώματος, που συγκεντρώθηκαν μετά από προτροπή της VITEX προς τους προμηθευτές της. Στη συλλογική προσπάθεια ανταποκρίθηκαν, προς το παρόν, 78 επιχειρήσεις που προσέφεραν πάνω από 7.800 λίτρα αντιικού χρώματος ποσότητα που η VITEX διπλασίασε επιβραβεύοντας τη συμμετοχή των συνεργατών της και στηρίζοντας την αποκατάσταση σχολικών κτηρίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Υφυπουργός Παιδείας με τη διοίκηση της δωρήτριας εταιρείας παρέδωσαν

185 συσκευασίες χρώματος των 10 λίτρων στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου Ν. Μαγνησίας και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Φαλάνης και στο Γυμνάσιο του Αρμενίου Ν. Λάρισας, παρουσία του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και , για τρίτη θητεία, Δημάρχου Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλου.

Με τις καταγεγραμμένες ανάγκες από το ΥΠΑΙΘΑ να αναφέρονται σε περίπου 60.500 m2 σε 57 σχολεία της Θεσσαλίας, όπου υπάρχει ανάγκη για βάψιμο των δομών, η κα Μακρή ενημερώθηκε από την εταιρεία VITEX οτι η δράση της μέσω της Τράπεζας Χρώματος θα συνεχιστεί καλύπτοντας, κατά το δυνατόν, τις απαιτήσεις.

Η Υφυπουργός Παιδείας, που βρίσκεται συνέχεια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και, ειδικά, στα σχολικά συγκροτήματα με επί τόπου αυτοψίες και τακτικές επισκέψεις, έχει προβεί σε ευχαριστήρια δελτία τύπου προς όλους τους δωρητές, συνεργάτες, φορείς και ιδιώτες και αναδεικνύει τις σπουδαίες προσφορές τους φέρνοντας στο προσκήνιο και επικοινωνώντας τις σχετικές ενέργειες.

Προηγούμενο άρθρο«Περασμένες Ζωές», «Shayda», «Ξερά Χόρτα» και «Πολίτης Κέιν» από σήμερα στα σινεμά
Επόμενο άρθροΈναρξη εγγραφών στα τμήματα χορού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου