Μετά την εκλογική μάχη στο Δήμο Βόλου την προηγούμενη Κυριακή, ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Συμμαχία για τον Βόλο” κ. Νίκος  Παπαπέτρος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης με τον Μάκη Θεοδώρου στην εκπομπή του ράδιο Β.Ε.ΡΑ, ”Κόκκινη Κάρτα”.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής στον Δήμο Βόλου και τη δεύτερη θέση πίσω από τον επανεκλεγέντα δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, με ποσοστό κοντά στο 38%, μίλησε για καλό πολιτικό αποτέλεσμα, όσον αφορά τον συνδυασμό του.

Χαρακτήρισε τον νυν δήμαρχο εκπρόσωπο του λα’ι’κισμού και του κατεστημένου και παρατήρησε ότι, ο συνδυασμός του δεν αντιμετωπίστηκε ισότιμα από τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής καθώς, όπως είπε, δεν επικοινωνήθηκαν αρκετά οι θέσεις του.

Υπερασπίστηκε την άποψή του ότι, ο νυν δήμαρχος υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, έστω κι αν δεν είχε την επίσημη στήριξη του κόμματος με δημόσια δήλωση.

Παραδέχθηκε την φιλική, όπως είπε, σχέση του με τον πρώην δήμαρχο κ. Σκοτινιώτη, αλλά, επισήμανε ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο μεταξύ τους, ούτε αναμείχθηκε στον συνδυασμό.

Τέλος, αφού παρατήρησε ότι ο λαός έχει την ευθύνη των επιλογών του, υποσχέθηκε εποικοδομητική κριτική ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΠέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Είπαμε ότι είμαστε μαζί για να αποφύγουμε την παραφιλολογία
Επόμενο άρθροΑθλια η κατάσταση στην Αλλη Μεριά Βόλου λόγω των κακοκαιριών-Αργοί ρυθμοί στον καθαρισμό του Κραυσίνδωνα!