Μετά τις πιέσεις από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Ελευθερία Τζανακούλη έκανε δημόσια δήλωση στήριξης στον Κώστα Αγοραστό.

Η ενέργειά της αυτή ξεσήκωσε πολλούς από τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού της.

Ο Γρηγόρης Καλαγιάς που ήρθε πρώτος σε σταυρούς με το ψηφοδέλτιο Τζανακούλη δήλωσε:

”Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμηαπό όλους που με πίστεψαν και με επέλεξαν πρώτο στον συνδυασμό της κυρίας Τζανακούλη. Την ευχαριστώ που από κάποιο λάθος της υπολογισμό φέραμε τον κύριο Αγοραστό στο 41,5%. Τώρα χωρίς καν να μας ρωτήσει, χωρίς να μας υπολογίσει, χωρίς να μας σεβαστεί κι αφήνοντας να περάσουν κρίσιμες μέρες, συνεργάζεται με τον Αγοραστό. Η ζωή μας προσφέρει συνήθως μόνο μια ευκαιρία και την έχασε.. Ελευθερία χάρηκα για τη σύντομη γνωριμία μας κι έχω φτάσει σε μια ηλικία που τα είδα όλα, αλλά πάντα ήμουν ευκολόπιστος. Και για όσους με ρωτούν τι θα ψηφίσω έχω πλέον τρεις επιλογές. Κουρέτα, Λευκό ή να πάω για κάστανα. Υπόσχομαι σε όλους εσάς που με ψηφίσατε στην ΠΕ Λάρισας αλλά και σε όλους εσάς από Τρίκαλα, Καρδίτσα και Μαγνήσια ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου και να ξέρετε ότι μόνο ο θεός θα με σταματήσει”.

Μιλώντας στην εκπομπή ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ του ράδιο Β.Ε.ΡΑ, με τον Μάκη Θεοδώρου, το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Τσομπανούδης, επίσης υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της κ. Τζανακούλη ανέφερε ότι, ήταν ”πολιτική απάτη” η κίνηση της κ. Τζανακούλη να ταχθεί με τον κ. Αγοραστό, καθώς δεν ρώτησε τους συμμετέχοντες στο συνδυασμό της. Οι περισσότεροι, όπως είπε, έμειναν ”άφωνοι” με την κίνησή της κι εκτίμηση ότι,”η κ. Τζανακούλη θα μείνει στη λήθη της ιστορίας”.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

 

Προηγούμενο άρθροΑυξάνονται 4% οι ασφαλιστικές εισφορές
Επόμενο άρθροΠροσγειώθηκε στην Αθήνα η πρώτη πτήση τσάρτερ για τον επαναπατρισμό Αμερικανών από το Ισραήλ