Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» μία τεράστια υπέρβαση, αλλά τελικά… παρασύρθηκε από την «τρίποντη καταιγίδα» της Μπαρτσελόνα, η οποία τον υποχρέωσε στην πρώτη του εφετινή ήττα στη Euroleague, στο κατάμεστο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες «έπεσαν» με το τελικό 68-77 από τους Καταλανούς, για την 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν αήττητοι το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και υπέπεσε σε πολλά λάθη με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να ξεφύγει στο σκορ. Ο Βέσελι άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γουόκαπ με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες. Ο Ντα Σίλβα και ο Παπανικολάου σημείωσαν από ένα καλάθι (5-4), ενώ στη συνέχεια οι Ισπανοί προηγήθηκαν 11-5, με τον Μιλουτίνοφ να μειώνει. Οι Κάλινιτς, Ντα Σίλβα, Βέσελι, Γιοκουμπάιτις και Αμπρίνες έφεραν τους Καταλανούς στο +12 (11-23), με τον Ολυμπιακό να απαντάει με τους Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου για να διαμόρφωθεί το 16-23 στο 10’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα και προηγήθηκε 35-20. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κλείσει την άμυνά του και να βρει ρυθμό στην επίθεση την ώρα που ο Φαλ μείωσε σε 35-22, ενώ ακολούθησε το τρίποντο του Λαρεντζάκη και το καλάθι του Μιλουτίνοφ (27-35). Ο Λαπροβίτολα έφερε και πάλι την Μπαρτσελόνα στο +10 (27-37), ενώ ο Λαρεντζάκης μείωσε εκ νέου. Με καλάθι και φάουλ του Μπραζντέικις οι Πειραιώτες μείωσαν στους 6 (32-38), ενώ με καλάθια από τους Λαπροβίτολα και Μιλουτίνοφ διαμορφώθηκε στο 34-40 του ημιχρόνου.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 34-40, 54-56, 68-77.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο ανήμερα των 10 ετών από τον τραυματισμό
Επόμενο άρθροDeutsche Bank: Στο 2,3% η ανάπτυξη της Ελλάδας φέτος