Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή σε αγαστή συνεργασία με το Σωματείο ΝΕΜΕΣΙΣ, Κέντρο Ολιστικής Υποστήριξης Χρόνιων και Ψυχικών Νόσων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, φρόντισε να παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού ρουχισμός, υποδήματα και γραφική ύλη για την κάλυψη αναγκών των πλυμμηροπαθών κατοίκων.
Η κα Μακρή ανταποκρίθηκε αμέσως στην επικοινωνία της Πρόεδρου της ΝΕΜΕΣΙΣ κ. Ελένης Παπαστεργίου και του μέλους του σωματείου και στενού φίλου της Υφυπουργού Ανθυπολοχαγού Στέργιου Όρκα  και εξήρε την πρόθεση του σωματείου να συνεισφέρει έμπρακτα στη δράση αλληλεγγύης, ώστε να συλλεχθούν είδη πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές. Η Υφυπουργός Παιδείας ανέλαβε προσωπικά να μεσολαβήσει ώστε τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παιδικά και γυναικεία υποδήματα, παιδικά ρούχα και εσώρουχα, καθώς και γραφική ύλη για τη σχολική κοινότητα, να παραδοθούν στην Ι. Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού προκειμένου να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα χρειάζονται πραγματικά.
Μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Κοτακτσή, Αρχιερατικό της Μητρόπολης,  που εκπροσωπούσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, και εθελοντές που στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, η κα Μακρή υποδέχτηκε το κλιμάκιο του Σωματείου ΝΕΜΕΣΙΣ και ευχαρίστησε τις δωρήτριες εταιρείες που κατέθεσαν τις προσφορές τους και εξασφάλισαν την παράδοση της δωρεάς.
Η Υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε θερμά την κα Ελένη Παπαστεργίου Πρόεδρο, τα μέλη του Σωματείου ΝΕΜΕΣΙΣ για την βοήθεια και την ευαισθησία με την οποία στηρίζουν πολύπλευρα ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, αυτοάνοσα νοσήματα, ψυχικές παθήσεις και τις οικογένειές τους αλλά και παιδιά, έφηβους και ενήλικες σε ανάγκη.
Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο κρας τεστ του Κασσελακη με την Ομπρέλα και τους άλλους
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση από τις Μαχητικές κι Ελεύθερες Βόλου