Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σούπερ λιγκ ο Βόλος παρέμεινε χωρίς νίκη καθώς, το απόγευμα του Σαββάτου ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0, δείχνοντας ότι φέτος θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Μέχρι τον αγώνα αυτό ούτε ο Παναιτωλικός είχε νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Βόλος ξεκίνησε δυνατά, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 20′ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το δυνατό σουτ του Τρουιγέ από 40 μέτρα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.

Στο 31′ ο Βόλος και πάλι βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά το πλασέ του Κορνέτ έδιωξε με προβολή ο Μαλής.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε εντελώς αναπάντεχα και κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου από σοβαρό λάθος της άμυνας των Βολιωτών.

Ο Μλάντεν έκανε βαθιά μπαλιά στην περιοχή του Βόλου, απ’ αυτές που γίνονται στα….χασομέρια, ο Λούνα δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του αμυντικού του Βόλου, κατέληξε στον Λιάβα κι αυτός δεν είπε όχι στο…δωράκι και με πλασέ στην κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους κι αντίστοιχα έριξε την ψυχολογία του Βόλου σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο κυριάρχησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος σφράγισε τη νίκη του στο 80′. Ο Χουάνπι εκτέλεσε κόρνερ κι ο Ντουάρτε με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.

Ο Βόλος σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε τεράστιες αμυντικές αδυναμίες κι έχοντας μόλις 2 ισοπαλίες και 5 ήττες βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκκρεμεί ο αγώνας με τον Πανσερρα’ι’κό στο Βόλο, που δεν έγινε λόγω προβλημάτων στο πανθεσσαλικό από τις κακοκαιρίες του Σεπτεμβρίου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίβα, Λιάβας, Πέρες (90΄Νικολάου), Μπαλντασάρα (70΄Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (90΄Τσιγγάρας), Βοϊλης (78΄Πέδρο), Ντουάρτε (70΄Σενγκέλια).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78΄Μπερτόγλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (69΄Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέτ (54΄Μπαριέντος), Ντέλετιτς (69΄Ενγκίν) Γκαρσία.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΑγγλία: Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Σίτι, περίπατος για τη Νιούκαστλ!
Επόμενο άρθροΠέντε συλλήψεις ανήλικων για ληστείες μέσα σε λίγες ώρες