Μύλος με τον γιατρό του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το οποίο διεκόπη για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας ενώ έκανε ζέσταμα.

Ο γιατρός του παιχνιδιού ονομάζεται Χρήστος Γώγος και, όπως υποστηρίζουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ αρχικά είπε ότι είναι τραυματίας ο Χουάνκαρ μετά τη ρίψη κροτίδας και πρέπει να πάει στο νοσοκομείο ξαφνικά τα… γύρισε όλα, τονίζοντας ότι ο Ισπανός κλινικά είναι εντάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιατρός του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον προηγούμενο Ιούνιο, είχε βραβευθεί από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού όπως φαίνεται και στο βίντεο «για τη μεγάλη του προσφορά».

 

Πάντως ο κ. Γώγος είναι δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού, με τα προσωπικά του προφίλ στα social media να είναι… βαμμένα πράσινα. Με πάρα πολλές φωτογραφίες του με κασκόλ ή με αθλητές του Παναθηναϊκού.

Βέβαια είναι και προσωπικός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Πάντως στις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι πρώτη φορά βλέπει τον εν λόγω γιατρό, με τη φωτογραφία όμως που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να τον διαψεύδει.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Απαλλάχθηκαν με βούλευμα οι νέοι κατηγορούμενοι
Επόμενο άρθροΑστυπάλαια: Φωτιά την ώρα της Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Πορταΐτισσα