Αναστάτωση προκλήθηκε σε δυο νοσοκομεία της Πάτρας την Κυριακή, όταν μεταφέρθηκαν από το Αγρίνιο δύο σοβαρά περιστατικά.

Το πρώτο περιστατικό αφορούσε ένα κοριτσάκι 6,5 ετών το οποίο κατάπιε ένα κέρμα. Μόλις οι γονείς του παιδιού αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, το μετέφεραν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του κοριτσιού στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών όπου το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο για την αφαίρεση του κέρματος. Ευτυχώς η προσπάθεια των γιατρών στέφτηκε με επιτυχία και το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όσον αφορά στο δεύτερο περιστατικό, ένας 51χρονος άνδρας πάλι στο Αγρίνιο και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, δέχθηκε δάγκωμα από οχιά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χορήγηση αντιοφικού ορού άμεσα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας για να έχει την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Και σ’ αυτή την περίπτωση όλα πήγαν καλά κι ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: in.gr

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜάντζος: Στρατηγική σχέση με το Ισραήλ δεν σημαίνει αγνόηση των αιτημάτων της Παλαιστίνης
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Ιωάννης Παπαπέτρου