Τραγική είναι η κατάσταση για επαγγελματίες του Βόλου που αν και είδαν τις επιχειρήσεις τους να παθαίνουν μεγάλες ζημιές, ή, ακόμα και να καταστρέφονται από τις δυο πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ένα ευρώ αποζημίωσης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ξαναβρούν τα βήματά τους στην εργασία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 60χρονου επαγγελματία, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του ράδιο Β.Ε,ΡΑ, που διατηρεί επιχείρηση καθαρισμού και φύλαξης οικιακών ειδών, η ζημιά στην επιχείρησή του ξεπερνά τα 100.000 ευρώ, αναγκάζεται να δώσει επιπλέον χρήματα για καθαρισμό των ειδών που είχε στην επιχείρησή του ως φύλαξη και, προσπαθώντας να καθαρίσει τις εγκαταστάσεις του από τις λάσπες, έπαθε πνευμονία!

Αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση αναντιστοιχίας λόγων και έργων, καθώς, τα όσα ανακοινώνονται από τους αρμόδιους φορείς είναι ωραιοποιημένα, αλλά, δεν αντιστοιχούν στη σκληρή πραγματικότητα.

Ο λαός λέει, ”με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΚασσελάκης στο συνέδριο Economist: Φιλοδοξώ να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες – Τι είπε για Τσίπρα, Τσακαλώτο
Επόμενο άρθροΓιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση θα γίνουν πρώτη φορά γονείς