Σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει κατηγορίες μια 42χρονη, η οποία έκανε απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στον Βόλο. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η ανάγκη ανάθρεψης του παιδιού της ήταν το κίνητρο πίσω από τις πράξεις της, όπως ισχυρίστηκε η ίδια.

Από την Εισαγγελία Βόλου της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα κλοπής, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου έκανε χρήση του δικαιώματος προθεσμίας για την προετοιμασία υπεράσπισης. Αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

Η 42χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, ενώ αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάνει τέτοια απόπειρα. Η απελπισία για την οικονομική της κατάσταση την οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας,συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στον Βόλο, διότι εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας χαρτικών ειδών, ιδιοκτησίας 48χρονου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη της.

Η 42χρονη, εμποδίστηκε από τον καταστηματάρχη ενώ πελάτες που βρισκόταν στο κατάστημα αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και κάλεσαν την Αστυνομία.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, η δράστιδα ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μία κουκούλα τύπου «full face», και ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης.

Χ.Μ

Προηγούμενο άρθροΆρχισαν οι εγγραφές για τα Βιωματικά Σεμινάρια Θεάτρου της Πειραματικής Σκηνής
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι επιχειρήσεις για την αποκατάσταση δρόμων και την ενίσχυση αναχωμάτων σε ποτάμια της Π.Ε. Καρδίτσας