Είναι πολύ ευχάριστο, εκπαιδευτικοί να βλέπουν παλιούς μαθητές τους να προοδεύουν στη ζωή τους. Το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, η πρώην μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου, Ζωή Συμεωνίδη, επισκέφθηκε το σχολείο ως συγγραφέας πια και δώρισε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Το γεράκι της θάλασσας”, από τις εκδόσεις ”Γλαύκα” στη βιβλιοθήκη του σχολείου. Ηταν μια πολύ όμορφη στιγμή για όλους.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ”Το Γεράκι της θάλασσας” είναι οι περιπέτειες του Απόστολου, του μαγικού γερακιού, που μέσα από τη συνεχή αναζήτηση της αγάπης, θα βιώσει αναπάντεχες περιπέτειες και θα συναντήσει παλιούς και νέους φίλους. Κάποιοι χαρακτήρες του βιβλίου είναι εμπνευσμένοι από αληθινά πρόσωπα, κάποια έχουν φύγει από την ζωή, όπως ο Αντώνης Βερώνης, που η καρικατούρα του είναι εμπνευσμένη από τον Αντώνη Αρώνη, τον φιλήσυχο τσαγκάρη που σκότωσε 15 συγχωριανούς του σε χωριό των Κυθήρων το 1909, οργισμένος από την ταπείνωση που είχε δεχθεί πολλές φορές. Η συγγραφέας, από το πρόσωπο του Αρώνη γέννησε δύο πρόσωπα, ένα καλό κι ένα κακό. Επίσης, μια άλλη ανάγκη που είχε η συγγραφέας ήταν να δώσει φως σε κάποια ξεχασμένα επαγγέλματα, όπως αυτά του γαλατά και του εφημεριδοπώλη….

Η πρώτη εκδοτική απόπειρα της Ζωής έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι, ανοίγει δρόμους στην ελληνική πεζογραφία. Καλοτάξιδο……

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΑνασυγκρότηση στην υγεία για αποτελεσματικότητα και ελεγχόμενες δαπάνες
Επόμενο άρθροΤζακ ποτ στο Τζόκερ – Zougla