Πρώτη νίκη για την ομάδα του Βόλου, στην 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ επί της Κηφισιάς με 2-1, στο πανθεσσαλικό στάδιο, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου. Η επιτυχία ήρθε αγχωτικά.

Βέβαια αυτό ήταν το 8ο παιχνίδι του Βόλου, καθώς εκκρεμεί ο αναβληθείς αγώνας με τον Πανσερρα’ι’κό στο Βόλο.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο στο 21ο λεπτό έκανε το 1-0 κι ο Μίλος Ντέλετιτς πέτυχε το 2-0 στο 75′.

Ο μέχρι πέρσι ποδοσφαιριστής του Βόλου Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, μείωσε για την Κηφισιά σε 2-1 στο 82′, που ήταν το τελικό σκορ.

Η Κηφισιά τελείωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς οι Λούκα Τσάπαν και Ματέους Σάντος αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες, και οι δυο με δεύτερη κίτρινη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ιδιοκτήτης του Βόλου Αχιλλέας Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί σε απόφαση του διαιτητή, ο οποίος του έδειξε κίτρινη κάρτα.

Με τη νίκη αυτή ο Βόλος παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, όσους έχει κι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

Βόλος(Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54΄Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (87΄Ενγκίν), Τρουιγέ (86΄Κίτσος), Γκλάβσιτς, Ντέλετιτς (78’Μαχαίρας), Μπερτόγλιο (77΄Μπαριέντος), Κονρέτ, Γκαρσία

Κηφισιά(Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας (87΄Παπασάββας), Λούμορ (73΄Νίνης), Τετέι (78΄Αντερέγκεν), Σναϊντερλέν, Σάντος, Ιλίεφ (46΄Μπιφουμά), Τσάπαν, Οζέγκοβιτς.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΕύα Κοτανίδη: Μου ήταν δύσκολο ακόμα και να βάλω στο σπίτι φωτογραφία του πατέρα μου
Επόμενο άρθροΠόρισμα «βόμβα» για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία: «Ήξεραν 3 ημέρες νωρίτερα και δεν πήραν μέτρα»