Τρεις μήνες μετά το λουκέτο στο υποκατάστημα, ανακοινώθηκε ότι επιστρέφουν οι υπηρεσίες των ταχυδρομείων

Ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί για τους κατοίκους της Αγριάς και της ευρύτερης περιοχής η είδηση ότι άνοιξε ταχυδρομικό πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή.

Τρεις περίπου μήνες μετά το αναγκαστικό λουκέτο που μπήκε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αγριά, ανακοινώθηκε ότι λειτουργούν και πάλι οι υπηρεσίες των ταχυδρομείων στην Αγριά.

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο η είδηση ότι δύο υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στη Μαγνησία θα οδηγούνταν σε αναγκαστικό κλείσιμο είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων τόσο από τους υπαλλήλους όσο και από τους κατοίκους της περιοχής που κάνουν λόγο για απαξίωση των περιοχών τους.

«Με χαρά μάθαμε πως η Αγριά έχει ξανά τα ΕΛΤΑ της!» αναφέρει στην ανάρτησή της κάτοικος της περιοχής που έσπευσε να μοιραστεί το νέο σε διαδικτυακή ομάδα με κατοίκους της Αγριάς.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δημοτικός σύμβουλος και κάτοικος Αγριάς Μπάμπης Ζάχος αναφέρει ότι στην Αγριά άνοιξε και πάλι ταχυδρομικό πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. «Δεν είναι σαν το παλιό κατάστημα, αλλά όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, θα γίνονται όλες οι λειτουργίες από αυτό. Είναι πολύ ευχάριστη εξέλιξη για την περιοχή» αναφέρει ο κ. Ζάχος.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην συμβολή των οδών Εθνικών Αγώνων και Κενταύρου Χείρωνος, εκεί όπου παλαιότερα στεγαζόταν παλαιό κρεοπωλείο, ενώ σύμφωνα με τον κ. Ζάχο τα παλαιά γραφεία και οι θυρίδες του υποκαταστήματος είναι, πλέον, υπό την εποπτεία του πρακτορείου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο διανομέας που εργαζόταν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., εργάζεται και πάλι στο ταχυδρομικό πρακτορείο κάνοντας διανομές, δεν γνωρίζει, όμως, εάν επέστρεψαν στα πόστα τους και οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

Να σημειωθεί ότι το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αγριά μετρούσε σχεδόν έναν αιώνα ζωής και όταν ανακοινώθηκε η αναστολή της λειτουργίας του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Η αναστολή της λειτουργίας του επήλθε στις 24 Ιουλίου του 2023 με χιλιάδες συνταξιούχους να διαμαρτύρονται ότι μέσω του υποκαταστήματος λαμβάνουν τις συντάξεις τους.

Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για πλήρη υποβάθμιση της περιοχής, ενώ τόνιζαν με κάθε ευκαιρία ότι δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Προηγούμενο άρθροΜαρία Σολωμού: Botox κάνω συνήθως κάθε καλοκαίρι
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Μαγνησίας