Τη μεγάλη περιπέτεια που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, περιγράφει η 22χρονη Αντριέλα, η κοπέλα η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο προσπάθησε ν’ ανάψει τη σόμπα του σπιτιού της στη Δράκεια του Πηλίου για να ζεσταθεί, αλλά τυλίχθηκε στις φλόγες από το οινόπνευμα με το οποίο προσπάθησε να ανάψει τη φωτιά. «Επέζησα γιατί η φωτιά μέσα μου έκαιγε πιο φωτεινή από τη φωτιά γύρω» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Οι γονείς της σοκαρίστηκαν όταν είδαν την κόρη τους να τυλίγεται στις φλόγες. Με μια κουβέρτα προσπάθησαν να τη σώσουν. Χέρια, πρόσωπο και σώμα πήραν φωτιά και η κοπέλα οδηγήθηκε με σοβαρότατα εγκαύματα στο νοσοκομείο, όπου έμεινε σε καταστολή για αρκετό διάστημα. Συγχωριανοί της και φίλοι ενίσχυσαν οικονομικά την οικογένεια για αποθεραπεία της Αντριέλας.

antriela2

Οχτώ μήνες μετά το τραγικό συμβάν, η 22χρονη προσπαθεί να συνέλθει. Αναρτά φωτογραφίες στο facebook φορώντας ειδική λευκή στολή κι έχοντας επιδέσμους στα χέρια, προσπαθώντας ν’ αποδεχθεί τη δύσκολη πραγματικότητα.

”Θα σου γράψω πως μου λείπεις παλιέ μου εαυτέ…” αναφέρει όταν ποστάρει κάποια φωτογραφία της από το παρελθόν, ελπίζοντας σε καλύτερο μέλλον.

antriela3

Πηγή:protothema

Ν.Β.

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: «Την κυνηγούσε ο Χάρος» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 40χρονης που παρασύρθηκε από λεωφορείο
Επόμενο άρθροEuro Cup πόλο ανδρών: Πάλεψε έως το τέλος ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά λύγισε (10-8) από την κυπελλούχο Ευρώπης Βάσας