Τροχαίο ατυχήμα με παράσυρση 11χρονης σημειώθηκε χθες το απόγευμα επί της οδού Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως, στη Σύρο.

Επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός παρέσυρε 11χρονη πεζή από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος για παράβαση του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα

Η 11χρονη μεταφέρθηκε άμεσα με το ανωτέρω όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, από όπου εξήλθε αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από το Λιμεναρχείο Σύρου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧΕ για παράβαση του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Βόλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του βρέφους – Σοκάρουν οι εικόνες

Νέο βίντεο από την παράσυρση βρέφους στον Βόλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που παρουσιάζουν τα gegonota.news, διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στην μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο.

Σοκάρουν οι εικόνες

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

«Ήταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας, με τις μικρές κινήσεις μπρος -πίσω και το μωρό στα χέρια. Η μηχανή δεν τον εμβόλισε, αλλά τον χτύπησε από πίσω με τον καθρέφτη. Νωρίτερα, είχε προσπεράσει τον 54χρονο ένας ντελιβεράς. Μόλις τον προσπέρασε, ο παππούς ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου», ανέφεραν πηγές που εξέτασαν το βίντεο αναλυτικά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο – Σκληρές εικόνες:

<br />

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ: Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Άλστον
Επόμενο άρθροΒόλος: Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ είχε συλληφθεί στο παρελθόν ο 33χρονος που σκότωσε το βρέφος