Απρόσεκτος οδηγός που επιχείρησε να ξεπαρκάρει το σταθμευμένο αυτοκίνητό του κάνοντας αναστροφή υπήρξε η αιτία για τον τραυματισμό ντελιβερά λόγω τροχαίου στη Λαμία.

Πρόκειται για ένα νέο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην πόλη της Λαμίας, το πρωί του Σαββάτου (02/12), και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Παπαποστόλου στο ύψος του Αγίου Φανουρίου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο του lamianow.gr, ο οδηγός του Ι.Χ. επιχειρεί να ξεπαρκάρει και να κάνει αναστροφή πανω σχετικά στενό δρόμο δύο ρευμάτων, με αποτέλεσμα να «κλείσει» και τις δύο λωρίδες.

Καρέ-καρέ το τροχαίο ατύχημα εξαιτίας της αναστροφής του Ι.Χ.


Εκείνη την ώρα όμως διέρχεται ένα δίκυκλο με τον οδηγό να αιφνιδιάζεται από την κίνηση του οχήματος και να προσπαθεί να φρενάρει, χωρίς όμως να προλαβαίνει να σταματήσει. Αποτέλεσμα ήταν να εκσφενδονιστεί στον αέρα και να καταλήξει στο οδόστρωμα.

Σάστισε ο οδηγός, όταν είδε τον διανομέα στο έδαφος

Για καλή του τύχη, ο νεαρός οδηγός δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και η πρόσκρουση στο έδαφος δεν ήταν σφοδρή. Ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και σηκώθηκε αμέσως από τον δρόμο. Ο οδηγός του οχήματος όπως φαίνεται από τα πλάνα είχε μείνει ακίνητος με το Ι.Χ. στο σημείο χωρίς να αντιδρά, πιθανότατα λόγω του σοκ που υπέστη.

Στο σημείο μετέβη η Τροχαία

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροBasket League: Με σούπερ εμφάνιση του Αντετοκούνμπο, 77-53 ο Παναθηναϊκός την Καρδίτσα!
Επόμενο άρθροΑνοιχτό ενδεχόμενο και για τις εθνικές εκλογές η επιστολική ψήφος, λέει η Κεραμέως