Στο μπλόκο των αγροτών του Στεφανοβίκειου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που συνέχισε την περιοδεία του στα μπλόκα των αγροτών.

Χαρακτήρισε δίκαιο τον αγώνα των αγροτών και τόνισε ότι, το ΚΚΕ πιέζει για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους, ενώ παρατήρησε ότι, η κυβέρνηση πιέζεται από τον αγροτικό αγώνα και την κάλεσε να δώσει άμεσα αγροτικό αφορολόγητο πετρέλαιο και φτηνό ρεύμα με 7 ευρώ την κιλοβατώρα.

Ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι, η κυβέρνηση δίνει χρήματα σε εφοπλιστές, επιχειρηματικούς ομίλους, αεροπλάνα και φρεγάτες κι όχι στο λαό.

Εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες για τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες κι επισήμανε ότι, αντίπαλοι των αγροτών είναι οι βιομήχανοι κι οι έμποροι που τούς πουλάνε ακριβά τα εφόδια και αγοράζουν φτηνά τα προϊόντα τους, τα οποία στη συνέχεια ο λαός αγοράζει ακριβά στο ράφι. Είπε επίσης ότι, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που τις στηρίζουν και στήριξαν την ΚΑΠ, λειτουργούν υπέρ των τραπεζών και των μεσαζόντων.

Νωρίτερα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφθηκε το μπλόκο του Αλμυρού, όπου κι εκεί εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος στον αγώνα των αγροτών και συζήτησε μαζί τους μέσα σε θερμό κλίμα.

Αγρότες – Κουτσούμπας από το Στεφανοβίκειο: «Στον δρόμο γίνεται η πραγματική μάχη»

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠογιέτ: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»
Επόμενο άρθροΤο ποδόσφαιρο αλλάζει με την μπλε κάρτα!