Σε καταγγελία προχώρησε ο Ανδρέας Τετέ’ι’, ο οποίος υποστήριξε ότι κάποιος από την ομάδα του Βόλου τον αποκάλεσε ”μαϊμού”, στη διάρκεια του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα Κηφισιά-Βόλος, στο γήπεδο της Καισαριανής. Η ΠΑΕ Βόλος απάντησε στην καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ως εξής:

”Σχετικά με τη δήλωση-καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά”.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι, χαρακτήρισε ”μα’ι’μού” το πέσιμο του ποδοσφαιριστή στο έδαφος για να κερδίσει φάουλ κι όχι τον ίδιο.

Ας δούμε το συγκεκριμένο βίντεο:

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Αρείου Πάγου για την απειλή αυτοκτονίας ποδοσφαιριστή  
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πριν δέκα ημέρες είχε φτάσει ο φάκελος – βόμβα στα δικαστήρια – Τι εξετάζει η Αντιτρομοκρατική