Την Παρασκευή 1 Μαρτίου από τις 5.00 μμ ως τις 8.00 μμ, η «Πορεία Υγείας» πρόκειται να πραγματοποιήσει το 7ο και τελευταίο διαδικτυακό επιμορφωτικό εργαστήριο της δράσης CoopAbility με τίτλο «Ενδυνάμωση ικανοτήτων μέσα από βιωματικές ασκήσεις εργασιακής ετοιμότητας και group-coaching για ΑμεΑ και φροντιστές». Βασικός σκοπός της δράσης με τίτλο CoopAbility  είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων εργασιακής ετοιμότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε άτομα με αναπηρία για την ενίσχυση της επαγγελματικής και κοινωνικής ένταξης.

Στο επιμορφωτικό εργαστήριο θα τεθούν αρχικά ερωτήσεις για προβληματισμό, έπειτα θα δημιουργηθεί το συνεταιριστικό οικόσημο και θα σχεδιαστεί το διαμάντι αξιών της συνεταιριστικής ομάδας με την παράλληλη αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων εμψύχωσης-coaching και προσομοίωσης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Τέλος, θα ολοκληρωθεί η σύνθεση της εικονικής συνεταιριστικής επιχείρησης, η σύσταση της οποίας ξεκίνησε και εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια των επιμορφωτικών εργαστηρίων.

Η συμμετοχή στα επιμορφωτικά εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το σύνδεσμο https://forms.gle/F853Bc8bbSrFL7mP7.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία και μέλη των οικογενειών τους.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Προηγούμενο άρθρο«Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου» είπε ο Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΣτο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω αυτοκτονικές τάσεις»