Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για τη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει η ΑΔΕΔΥ έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η πορεία θα καταλήξει στα γραφεία της Hellenic Train.

Κλειστές είναι η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Χαλκοκονδύλη, η Ιπποκράτους, ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στη Λεωφόρο Συγγρού το πρωί όπου φοιτητές και μαθητές περπατούσαν προς το κέντρο για να ενωθούν με τον κύριο όγκο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τα Τέμπη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, περίπου 20.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στη μεγάλη πορεία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της πλατείας Κλαυθμώνος, της πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας). καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά συγκεντρώνονται στην πλατεία Κλαυθμώνος, το ΠΑΜΕ συγκεντρώνεται στα Προπύλαια και εξωκοινοβουλευτικές ομάδες συγκεντρώνονται στα Χαυτεία.

 

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: «Ο Γιώργος είχε πάει πέντε λεπτά πριν στο κυλικείο να πάρει νερό και δεν γύρισε»
Επόμενο άρθροΧτυπούν πένθιμα οι καμπάνες στον Βόλο