Την υπόθεση Ασημακοπούλου με υπόθεση λίγο πριν από τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου για την τοπική αυτοδιοίκηση, συνδέει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Κοινός παρονομαστής τα……..e-mail. Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μπέος:

”Δικαιολογημένες οι πολιτικές και δικαστικές αντιδράσεις, άμεσες και αποφασιστικές, μετά τις καταγγελίες περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα για την απόκτηση και χρήση διευθύνσεων e-mails αποδήμων Ελλήνων από την ευρωβουλευτή κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, εν όψει των ευρωεκλογών.
Ωστόσο, αν και παρήλθε ένα εξάμηνο από τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών, τον Οκτώβριο του 2023, στο Δήμο Βόλου, οπότε καταγγέλθηκε από φοιτητές και γονείς αντίστοιχο κρούσμα, με καταγγελλόμενους διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, του Νικ. Παπαπέτρου, στο Δήμο Βόλου, ουδεμία ευαισθησία φαίνεται να υπάρχει από τις εδώ Εισαγγελικές Αρχές.
Εύλογα τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα για τα κριτήρια που ισχύουν προκειμένου να ερευνηθούν τόσο σοβαρές καταγγελίες και αν ισχύει η βασική αρχή για ίδια μέτρα και ίδια σταθμά στη διαδικασία απονομής Δικαιοσύνης.
Τουλάχιστον μια δήλωση ανάληψης της πολιτικής ευθύνης και μια συγγνώμη από τον Παπαπέτρο, για τους συνεργάτες του, θα υπάρξει; Οπως όσοι τον στηρίζουν απαίτησαν στην υπόθεση Ασημακοπούλου…”
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΟι fans της Taylor Swift προκαλούν πραγματικές σεισμικές δονήσεις στις συναυλίες της, σύμφωνα με μελέτη
Επόμενο άρθροΤο πανόραμα της Ευρωλίγκας – Zougla