Για την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου, στην παραλία του Βόλου, μεταξύ του Αγίου Κωνσταντίνου και του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, παράλληλα με το πάρκο, θα στηθεί στις 12 το μεσημέρι μεγάλος μπουφές με την παραδοσιακή λαγάνα και σαρακοστιανά εδέσματα,  ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει ορχήστρα σε συνεργασία του Δημήτρη Γακιόπουλου και του σχήματος «Διπλοπενιές». Το σύνολο θα αποτελείται από τους:  Δημήτρη Γακιόπουλο (φωνή), Θωμά Σκοτίδα (φωνή), Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Αποστόλη Μελαχροινάκη (βιολί), Χρήστο Σταμούλη (μπουζούκι), Χριστόφορο Σταμούλη (μπουζούκι), Κώστα Ζάρπα (πλήκτρα), Σωτήρη Ράπτη (τύμπανα), Στέφανο Κωστόπουλο (κιθάρα).

Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται δωρεάν  από τον Δήμο Βόλου και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Την Καθαρή Δευτέρα επίσης, στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον παραλιακό πεζόδρομο, στο Δημοτικό Πάρκο της περιοχής.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 12 το μεσημέρι, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι κι ένα πλούσιο πρόγραμμα με τοπικούς χορούς, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και  κρασί.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροVolley League: O Φοίνικας έκανε το 2-0 στη μάχη για την παραμονή, 3-1 τον ΑΟ Καλαμάτα
Επόμενο άρθροΝόμος και τάξη εν μέσω «Newsletter Gate» και αγανάκτησης για την Παιδεία