Σήμερα Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου στην παραλία του Βόλου, μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, παράλληλα με το πάρκο, θα στηθεί στις 12 το μεσημέρι, ένας μεγάλος μπουφές με παραδοσιακή λαγάνα και σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει σχήμα ορχήστρας σε συνεργασία των μουσικών του Δημήτρη Γακιόπουλου και του σχήματος «Διπλοπενιές», με μουσικό σχήμα αποτελούμενο από τους:  Δημήτρη Γακιόπουλο (φωνή), Θωμά Σκοτίδα (φωνή), Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Αποστόλη Μελαχροινάκη (βιολί), Χρήστο Σταμούλη (μπουζούκι), Χριστόφορο Σταμούλη (μπουζούκι), Κώστα Ζάρπα (πλήκτρα), Σωτήρη Ράπτη (τύμπανα), Στέφανο Κωστόπουλο (κιθάρα).

Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται δωρεάν στον κόσμο κι αποτελούν προσφορά του Δήμου Βόλου και των χορηγών της εκδήλωσης.

Επίσης σήμερα στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, γίνονται εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Δημοτικό Πάρκο της Νέας Αγχιάλου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 12 το μεσημέρι, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι κι ένα πλούσιο πρόγραμμα με τοπικούς χορούς και πλούσιο μπουφέ με σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΟ Μπελέρης, οι Ευρωεκλογές και ο Ράμα
Επόμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα: Τελευταία ψώνια για το τραπέζι – Πώς λειτουργούν σούπερ μάρκετ, Βαρβάκειος και λαϊκές αγορές