Τέλος στα σενάρια σχετικά με τον διάδοχο του Daniel Craig, βάζουν τα διεθνή δημοσιεύματα, που μεταδίδουν ότι ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ. 

Ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson αναμένεται να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του εμβληματικού μυστικού πράκτορα 007, Τζείμς Μποντ.

Διάσημος για ρόλους σε ταινίες όπως το «Kick-Ass» και το «Avengers: Age Of Ultron», ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, ωστόσο αν πει το «ναι» θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η επίσημη πρόταση είναι στο τραπέζι και αναμένεται η απάντηση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι υπογραφές είναι θέμα χρόνου και ίσως πέσουν και μέσα στην εβδομάδα.

Μια πηγή δήλωσε: «Ο Bond είναι η δουλειά του Aaron, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του».

Ο Aaron Taylor-Johnson απαντώντας στις φήμες ότι θα μπορούσε να είναι ο νέος James Bond ανέφερε στο «Numero»: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο».

Ο Taylor-Johnson θα ακολουθήσει τον Sean Connery, τον George Lazenby, τον Roger Moore, τον Timothy Dalton, τον Pierce Brosnan και τον Daniel Craig στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, εάν επιβεβαιωθεί η επιλογή του. Ο Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Μποντ στην ταινία Dr. No το 1962.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών, άρα μεγάλος για υποψήφιος Bond – και έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Πληροφορίες από Skynews, Dailymail

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Έγκριση χρηματοδότησης 600.000 ευρώ προς το Δήμο Ρ. Φεραίου για την αποκατάσταση της άρδευσης σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο μετά τις πλημμύρες Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΔυναμική παρουσία του Δήμου Βόλου στην 40η επετειακή Διεθνή έκθεση Τουρισμού HOLIDAY & SPA 2024 στην Σόφια, Βουλγαρία