Σοκ προκαλούν στο Βόλο οι συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τραγικό και ξαφνικό θάνατο ο 58χρονος Κωνσταντίνος Κουλουκτσής, ο οποίος εργαζόταν στα έργα συντήρησης των γραμμών του ΟΣΕ στη Λαμία.

Ο άτυχος 58χρονος Βολιώτης, ευρισκόμενος στη Λαμία, αισθάνθηκε αδιαθεσία, δεν έδωσε σημασία και πήγε σε σούπερ μάρκετ της πόλης μαζί με συναδέλφους του για να κάνει κάποιες αγορές. Εκεί, στην είσοδο του καταστήματος έχασε τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε κι έφτασε στο σημείο, οι διασώστες προσπάθησαν για τις πρώτες βοήθειες, έφτασε και γιατρός, ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, οι γιατροί και εκεί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά, δυστυχώς, δεν επανήλθε.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Κουλουκτσή θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνα Νεάπολης Βόλου.

Αφησε πίσω, τη σύζυγό του Φωτεινή, τα παιδιά του Δημήτριο, Ευαγγελία, τους γονείς του Δημήτριο – Ευαγγελία, Ευαγγελία, την αδελφή του Ανθούλα, ανίψια κι άλλους συγγενείς.

ΦΩΤΟ: TAXΥΔΡΟΜΟΣ

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΈχει συμβεί να με υποτιμήσουν λόγω του πατέρα μου
Επόμενο άρθροΑνώτατα όρια στα στεγαστικά δάνεια βάζει η ΤτΕ