Από τώρα την Ανοιξη ως τον Οκτώβριο του 2024, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου θα συνδέει την Κεντρική Ελλάδα με πολλούς προορισμούς εντός κι εκτός χώρας.

Κακή εξέλιξη είναι η αποχώρηση της εταιρείας ”Easy Jet” που συνέδεε το αεροδρόμιο με το Λονδίνο, με 2 δρομολόγια κάθε εβδομάδα.

Στις 21 Μα’ί’ου, αρχίζει πτήσεις προς το Μόναχο της Γερμανίας η εταιρεία ”Condor”, με δρομολόγια κάθε Τρίτη και τιμές από 39,99 €, μέχρι 200€ στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Επίσης, η εταιρεία ”Eurowings” θα εκτελεί δρομολόγιο από τη Νέα Αγχίαλο προς το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, κάθε Σάββατο, με διάρκεια πτήσης 3 ώρες και 5 λεπτά και τιμές, από 49,90 μέχρι 190€ στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

H αεροπορική εταιρεία ”Smartwings” θα εκτελεί και φέτος απευθείας δρομολόγιο από το Βόλο προς την πόλη Μπρνο της Τσεχίας, δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό, μετά την πρωτεύουσα Πράγα.

Η ”Austrian Airlines” θα πραγματοποιεί πτήσεις κάθε Σάββατο βράδυ, προς και από το Αεροδρόμιο της Βιέννης, με κόστος πάνω από 500€.

Η εταιρεία ”Transavia France” θα συνδέει τη Νέα Αγχίαλο με το αεροδρόμιο ”Orly” του Παρισιού, με πτήσεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή και κόστος από 130€ για εισιτήριο μονής διαδρομής.

Οσον αφορά την Ελλάδα, η εταιρεία ”SkyExpress” θα πραγματοποιεί και φέτος δρομολόγια από τις 14 Ιουνίου, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, προς το Ηράκλειο Κρήτης, με τιμές από 50 ευρώ. Η πτήση θα διαρκεί μιάμιση ώρα. Ωρες αναχώρησης, 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής και 12 παρά 10 το βράδυ της Τρίτης, από τη Νέα Αγχίαλο.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροEurojackpot: Αυτό είναι το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο του 1 εκατομμυρίου ευρώ
Επόμενο άρθροΚύκλωμα μαστροπείας: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο αστυνομικός