Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια για την παραμονή του στη σούπερ λιγκ ο Βόλος τα είχε όλα, πάθος και αποτελεσματικότητα. Ετσι, για τη 2η αγωνιστική των play out συνέτριψε την Κηφισιά με 4-1 στο Πανθεσσαλικό, το απόγευμα του Σαββάτου.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε πολύ νωρίς, μόλις στο 3΄ο Κόμπα με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Γκαρσία στο 11΄διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς από αριστερά.

Στο 33΄η Κηφισιά μείωσε σε 2-1 με γκολ του Οζέγκοβιτς με πλασέ μετά από αντεπίθεση και γύρισμα του Κρισιούμα από τα δεξιά. Μάλιστα η Κηφισιά μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, παρά το γεγονός ότι είχε τις ευκαιρίες.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κόμπα έδωσε τη μπάλα αριστερά στον Λούνα, αυτός έκανε γύρισμα κι ο Γκαρσία με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, κάνοντας το 3-1, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν ευκαιρίες από τις δυο ομάδες για κάποιο γκολ κι αυτό ήρθς πάλι από τον Βόλο στο 85′ με κοντινό σουτ του Μωρα’ί’τη που είχε μπει αλλαγή.

Στο 87′ η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Οζέγκοβιτς κι απόκρουσε ο Κόβατς, μένοντας όρθιος στο κέντρο της εστίας του.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για τον Βόλο ο Ντε Καμπς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ετσι ο Βόλος πήρε αυτή τη σπουδαία νίκη που τον έφερε στους 25 βαθμούς, αλλά, κυρίως έδειξε απόλυτα έτοιμος γι’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Στον επόμενο αγώνα, τρίτο από τους επτά, ο Βόλος θα παίξει στις 6 Απριλίου, το άλλο Σάββατο, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Λούνα, Γκλάβτσιτς (93′ Τρουϊγέ), Ντε Καμπς, Κόμπα (71′ Μπερτόλιο), Ασενούν, Γκαρσία (82′ Μωραΐτης).
Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46′ Τετέι), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς (79′ Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (63′ Πρίτσας), Σναϊντερλάν (63′ Σολόα), Κρισιούμα, Μενέντες (46′ Κλωναρίδης), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

 

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Αναπάντητα ερωτήματα για το ποιος μόνταρε και διοχέτευσε το αλλοιωμένο ηχητικό
Επόμενο άρθροΧάντμπολ: Πανηγυρικά στους «4» του European Cup ο Ολυμπιακός, 25-19 την Κρκα