Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, ενώ βρισκόταν στην παραλία του Βόλου και μιλούσε με κόσμο, κάποιος τον αποκάλεσε πουστ@ρ@. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του είπε: ”η ομοφοβία είναι μέρος μιας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει, μαζί με όλη την μισαλλοδοξία, όπως αυτή εκπέμπεται από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και να μπορέσουμε να γίνουμε μια σύγχρονη, ανθρωποκεντρική χώρα”.

O κ. Kασσελάκης χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ήταν απλώς ”αχρείαστη” η μετατροπή της Μονής σε τζαμί από τον Ερντογάν και μάλιστα ενόψει της συνάντησης που θα έχουν οι κύριοι Ερντογάν και Μητσοτάκης τη Δευτέρα.

Για την παρουσία του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα στην Αθήνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μίλησε για καθαρά κομματική εκδήλωση κι όχι ιδιωτική επίσκεψη όπως τη χαρακτήρισε ο κ. Μητσοτάκης. Προέβλεψε μάλιστα ότι, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες εξελίξεις για τη χώρα μας.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών με τη Βόρεια Μακεδονία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. το 2019 κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι, ενώ τότε ήταν επικριτικός τώρα παρακαλάει να εφαρμοστεί από την πλευρά των Σκοπιανών.

Τέλος ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα της ακρίβειας που βασανίζει πολύ κόσμο και στην κακή, όπως είπε, κατάσταση στους χώρους της δημόσιας παιδείας και της υγείας τονίζοντας ότι το κράτος χρειάζεται αναγέννηση, χωρίς τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία και γι’ αυτό κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα δυσαρέσκειας στην κυβέρνηση, υπερψηφίζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

ΦΩΤΟ: e-thessalia.gr

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΈρευνα: Λαβωμένη Δημοκρατία βλέπουν οι πολίτες – Οικονομική ανισότητα και διαφθορά οι μεγαλύτερες απειλές
Επόμενο άρθροΗ επικοινωνία Νετανιάχου με την τραγουδίστρια του Ισραήλ και το σχόλιο για τις αποδοκιμασίες