Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξεπέρασε σε εργοστάσιο εταιρείας που συνδέεται με την υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στη Λαμία.

Συγκεκριμένα η ανώτατη εισαγγελέας με παραγγελία της προς τη προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας ζητά να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά στο εργοστάσιο πήρε γρήγορα διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ο Matthew Perry με επισκέπτεται συχνά» – H Courtney Cox μίλησε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό και το τέλος των «Friends»
Επόμενο άρθροΣε 6 μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και όμορφο μετρό, λέει ο Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη