Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Αγίου Λαυρεντίου σε συνεργασία με το Μουσικό Χωριό ανακοινώνει το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ (Κ.Φ.Τ) που θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου εώς την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στον Άγιο Λαυρέντιο.

Το κάλεσμα του ηχεί δυνατά «ΕΣΥ και η ΦΩΝΗ ΣΟΥ» συνεχίζοντας με πάθος την έρευνα του στα σώματα των συμμετεχόντων αναζητώντας την… Α Λ Η Θ Ι Ν Η φωνή μας και την ελευθερία Της μαζί με την ε ν σ υ ν ε ι δ η σ η Της….

Παράλληλα θα παρουσιαστούν Έλληνες ποιητές μελοποιημένους απο Έλληνες συνθέτες δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην Ποιητική διάσταση των έργων… στον λόγο και τη μουσική!

Απευθύνεται σε επαγγελματίες ή σπουδαστές μουσικής, τραγουδιού, υποκριτικής και κινησιολογίας, ή και σε επαγγελματίες των κλάδων αυτών σε ακαδημαϊκό ή θεωρητικό επίπεδο (εκπαιδευτικοί, δραματολόγοι, ακαδημαϊκοί).

Επικεντρώνεται στη σωματική προετοιμασία και ελευθερία, στις τεχνικές της αναπνοής και του λόγου και στη Φωνητική Αγωγή.

Το Εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο όσοι συμμετείχαν σε προηγούμενους κύκλους, όσο και νέοι μαθητές που επιθυμούν να ενταχθούν στους κύκλους μαθημάτων φωνητικής τέχνης.

Ο Σπύρος Σακκάς, η Νατάσσα Ζούκα και ο Ταξιάρχης Χάνος άχρονοι και ακούραστοι, οδηγούν το …ΑΡΜΑ… της ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ.

Εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Δάφνη 6936350871, Ελένη 6936605757, Νατάσσα 6945795068

www.facebook.com/ergastiriosakka

Συνδιοργάνωση: Αναπτυξιακός Σύλλογος Αγίου Λαυρεντίου
www.agioslavrentios.com

Προηγούμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο του Βόλου 77χρονη με κατάγματα από την Σκόπελο
Επόμενο άρθροΚιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο