Εκκληση προς όλους να πάψουν να ”δυσφημούν” το Βόλο, απηύθυνε ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος κυρίως όσον αφορά τα νερά του Παγασητικού και την ποιότητά τους, επιμένοντας ότι οι μετρήσεις που έγιναν έδειξαν ότι, είναι απολύτως κατάλληλα.

Ο κ.Μπέος τόνισε ιδιαίτερα ότι η πόλη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τις πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.

Kάλεσε τους ανθρώπους του τουρισμού να δυναμώσουν τη φωνή τους υπέρ των πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Επίσης, ζήτησε απ’ όλους να βοηθήσουν για το καλό της πόλης.

Το λόγο πήρε και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Μαγνησίας κ. Βενέτης, ο οποίος επέμεινε στην ανάγκη ενδελεχούς εξέτασης των νερών του Παγασητικού, για πολλές παραμέτρους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην αναγκαιότητα μεταφοράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου σε άλλο κτίριο, καθώς το υπάρχον στο κέντρο της πόλης δεν είναι λειτουργικό.

Η γραμματέας του δικηγορικού συλλόγου Βόλου μίλησε για την αναγκαιότητα δημιουργίας νέου δικαστικού μεγάρου αλλά, σε θέση που είναι ”περίοπτη”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος  Βητσόπουλος

 

 

Προηγούμενο άρθροΜελίνα Τραυλού για την ελληνική ναυτιλία: «Ήταν πάντα πρωτοπόρος, φάρος σταθερότητας και εξέλιξης»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: «Κομμάτιασε το σκυλάκι και η γυναίκα μπήκε στο χειρουργείο» – Μαρτυρία σοκ για την επίθεση του πίτμπουλ