Πολλοί αστέρες το Hollywood εκτός από συνεργάτες και συνάδελφοι, έχουν αποδείξει ότι μπορεί να υπάρξει και δυνατή φιλία ανάμεσά τους. Παράδειγμα αποτελεί η φιλία της Νικόλ Κίντμαν με την Τζένιφερ Άνιστον και την Ναόμι Γουότς.

Σε συζήτηση του «Hollywood Reporter» συμμετείχαν οι γνωστές ηθοποιοί Τζένιφερ Άνιστον, Τζόντι Φόστερ, Μπρι Λάρσο, Ναόμι Γουότς, Άνα Σαγουάι και Σοφία Βεργκάρα. Η Άνιστον πάνω στη συζήτηση αναφέρθηκε στην καλή της φίλη Νικόλ Κίντμαν, η οποία πήρε επίσης μέρος στην κουβέντα, που ξεκίνησε το 2005 σε ένα πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες ενώ επισφραγίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Just Go With It» στην Χαβάη το 2011.

«Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά, αλλά απλώς με τη ζωή. Όταν κάναμε εκείνη την ταινία στη Χαβάη, με βοήθησες σε πολλά δύσκολα πράγματα που περνούσα. Απλά το να έχεις αυτή την αίσθηση της κοινότητας είναι πολύ χρήσιμο», είπε η πρωταγωνίστρια των «Friends» εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς την γνωστή ηθοποιό.

Πλάι στον Adam Sandler, πρωταγωνίστησε η Jennifer Aniston, στην ρομαντική κομεντί, ενώ η Nicole Kidman είχε μικρό ρόλο στην ταινία, αφού  υποδύθηκε την φίλη της από το κολέγιο.

Η Brie Larson με τη σειρά της, μοιράστηκε πώς έκανε τα πάντα για να «γίνει φίλη με άλλες γυναίκες στον χώρο επειδή συνήθως υπήρχε μόνο μία γυναίκα σε μια δουλειά».

«Είναι τόσο αληθινό. Η σύνδεση με άλλες γυναίκες άλλαξε τα πάντα για εμένα ως ηθοποιό», συμφώνησε η Aniston.

Στη συνέχεια και η Naomi Watts αναφέρθηκε στη μακροχρόνια φιλία της με την Aυστραλή σταρ η οποία κρατά 40 χρόνια.

«Η Νικ υπήρξε σίγουρα μια καθοδηγητική δύναμη για μένα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αστειευόμενες τόσο η ίδια όσο και η Κίντμαν αποκάλυψαν ότι η φιλία τους «ξεκίνησε σε μία παμπ» και όχι από κάποια ταινία.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκε το θέμα της τεράστιας σημασίας που έχει η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ γυναικών ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο.

Οι γνωστές σταρ, πόζαραν για το εξώφυλλο του περιοδικού «Hollywood Reporter».



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚασσελάκης: Νέο βίντεο για τον τελικό του Conference League
Επόμενο άρθροΘανάσης Ζαννιάς: «Ιστορική βραδιά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό αθλητισμό»